Retur og bytte

Målet vårt er at du alltid skal være helt fornøyd med produktet eller produktene du kjøper fra oss. Hvis du bestiller fra nettsiden vår, har du rett til å angre kjøpet ditt innen 90 dager etter at du mottok produktet.

  • Vi har en returrett på 90 dager, noe som betyr at du har 90 dager fra leveringsdatoen til å starte returen din.
  • Produktet skal være ubrukt og fortsatt i samme nye tilstand som da det ble mottatt.
  • Produktet skal også være i sin originale emballasje, med tagger og etiketter intakt

Retur og bytte i butikk:

Du kan gratis bytte eller returnere varan din i vår Flagship Store på Norrlandsgatan 21 i Stockholm. Du må da ha med deg kvittering, ordrebekreftelse eller annet bevis på ditt kjøp. Du finner mer informasjon om vår Flagship Store her!

Retur online:

Hvis du ønsker å sende vare(r) i retur, bes du kontakte vår kundeservice for å få tilsendt en returseddel samt trading invoice som må legges ved returen. Vennligst informer kundeservice om hvilke(n) vare(r) du ønsker å returnere. Kundeservice kan nås på:

Telefon: +46 10 551 79 09
E-post: customerservice@garphyttan.com

Du vil få tilsendt en ny returlapp og en trading invoice, som begge skal printes ut og festes utenpå pakken som skal sendes i retur. Trading invoice må printes i tre eksemplarer som festes på pakken (gjerne i en plastlomme om du har dette tilgjengelig). Deretter vennligst levere Pakken på nærmeste Post-i-butikk/postkontor.

I forbinelse med en godkjent retur vil du bli trukket 59 kr for returkostnader.

Du kan ikke benytte din angrerett ved å unnlate å hente ut en bestilling som har blitt sendt og er klar til henting os på hentestedet. Vet uavhentede pakker debiteres en avgift på 300 kr.

Bytte online:

Om du ønsker å bytte en vare, for eksempel fordi det er feil størrelse så returnerer du helt enkelt den varen som er feil i henhold til instruksjonene over. For å returnere bes du kontakte kundeservice for å få tilsendt de riktige returpapirer. Så foretas en ny bestilling på den varen i den størrelse dy ønsker bytte till. Eventuelle fraktkostnader som er knyttet til det tidligere kjøpet, blir ikke refundert.

Generell informasjon:

Med mindre avtalen er unntatt fra angrerett, kan kjøperen angre kjøpet av varen i henhold til angrerettloven. Kjøperen må gi selger melding om bruk av angreretten innen 90 dager fra fristen begynner å løpe. I fristen inkluderes alle kalenderdager. Dersom fristen ender på en lørdag, helligdag eller høytidsdag forlenges fristen til nærmeste virkedag. 

Angrefristen anses overholdt dersom melding er sendt før utløpet av fristen. Kjøper har bevisbyrden for at angreretten er blitt gjort gjeldende, og meldingen bør derfor skje skriftlig (angrerettskjema, e-post eller brev). 

Angrefristen begynner å løpe: 

Ved kjøp av enkeltstående varer vil angrefristen løpe fra dagen etter varen(e) er mottatt. 

Selges et abonnement, eller innebærer avtalen regelmessig levering av identiske varer, løper fristen fra dagen etter første forsendelse er mottatt. 

Består kjøpet av flere leveranser, vil angrefristen løpe fra dagen etter siste leveranse er mottatt. 

Angrefristen utvides til 12 måneder etter utløpet av den opprinnelige fristen dersom selger ikke før avtaleinngåelsen opplyser om at det foreligger angrerett og standardisert angreskjema. Tilsvarende gjelder ved manglende opplysning om vilkår, tidsfrister og fremgangsmåte for å benytte angre- retten. Sørger den næringsdrivende for å gi opp- lysningene i løpet av disse 12 månedene, utløper angrefristen likevel 14 dager etter den dagen kjøperen mottok opplysningene. 

Ved bruk av angreretten må̊ varen leveres tilbake til selgeren uten unødig opphold og senest 14 dager fra melding om bruk av angreretten er gitt. Kjøper dekker de direkte kostnadene ved å returnere varen, med mindre annet er avtalt eller selger har unnlatt å opplyse om at kjøper skal dekke returkostnadene. Selgeren kan ikke fastsette gebyr for kjøperens bruk av angreretten. 

Kjøper kan prøve eller teste varen på en forsvarlig måte for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon, uten at angreretten faller bort. Dersom prøving eller test av varen går utover hva som er forsvarlig og nødvendig, kan kjøperen bli ansvarlig for eventuell redusert verdi på varen. 

Tilbakebetaling 

Så snart din retur er blevet behandlet og godkendt, vil vi starte din tilbagebetaling, som altid sker på samme måde som den oprindelige betaling. Du vil blive tilbagebetalt for omkostningerne ved de returnerede varer, med fradrag af et returneringsgebyr på 59 kr. Bemærk, at eventuelle fragtomkostninger i forbindelse med din ordre ikke vil blive refunderet, og hvis din ordre var fragtfri, og en eventuel returnering resulterer i, at den samlede pris for ordren er under den fragtfri grænse, vil der blive fratrukket fragtomkostninger for den vare, du beholder. Hvis du har betalt med Klarna, vil Klarna justere/annullere din faktura.

Hvis du allerede har betalt din faktura, vil pengene blive refunderet til det konto, de blev trukket fra. Vi anbefaler, at du altid pauser din faktura i Klarna-appen (iOS/Android) ved retur/ombytning, så forfaldsdatoen ikke overskrides!