Choose another country or territory to see the content you are shopping for online.

FAQ

Frakt & levering

Ordre til Norge leveres vanligvis innen 2-5 arbeidsdager

Vi tilbyr flere ulike fraktalternativer. DHL leverer til nærmeste utleveringssted og UPS leverer helt frem til døren din.

DHL er kostnadsfritt.

Du får en e-post med sporingslink når ordren din sendes fra oss. 

Bestilling

Vi kan dessverre ikke garantere at vi rekker å kansellere en lagt ordre. Men vi gjør alt vi kan for å nå det, og anbefaler at du kontakter vår kundeservice så fort som mulig!

Du fyller inn rabattkoden din ved å klikke på «Har du en rabattkode?» i kassen.

Retur og bytte

Hvis du ønsker å sende vare(r) i retur, bes du kontakte vår kundeservice for å få tilsendt en returseddel samt trading invoice som må legges ved returen. Vennligst informer kundeservice om hvilke(n) vare(r) du ønsker å returnere. Kundeservice kan nås på:

tlf: 23 96 73 87
e-post: kundeservice@garphyttan.no.

Du vil få tilsendt en ny returlapp og en trading invoice, som begge skal printes ut og festes utenpå pakken som skal sendes i retur. Trading invoice må printes i tre eksemplarer som festes på pakken (gjerne i en plastlomme om du har dette tilgjengelig). Deretter leveres pakken hos DHL Service Points (du kan finne din nærmeste her).

I forbinelse med en godkjent retur vil du bli trukket 59 kr for returkostnader.

Om du ønsker å bytte en vare, for eksempel fordi det er feil størrelse så returnerer du helt enkelt den varen som er feil. For å returnere bes du kontakte kundeservice for å få tilsendt de riktige returpapirer. Så foretas en ny bestilling på den varen i den størrelsen du ønsker i vår nettbutikk. Vi refunderer deg for varens fulle pris og evt. fraktomkostninger, dermed vil du aldri skulle betale mer i frakt ved et eventuelt bytte.

Materiale og holdbarhet

Våre primære produksjonssteder er for øyeblikket lokalisert i Portugal, Kina og Bangladesh, og vi undersøker og vurderer løpende andre produksjonssteder i både Asia og Europa. Vår ambisjon er å alltid stå i spissen når det gjelder materialvalg og produksjonsteknikk, og at samtlige produksjonssteder er sertifisert i henhold til BSCI (The Business Social Compliance Initiative). BSCI er et europeisk samarbeidsinitiativ, en “code of conduct” for firmaer som vil forbedre arbeidsforholdene i den globale leverandørkjeden. Man fokuserer på arbeidsforhold, og BSCI inneholder også regler for miljøhensyn med respekt for vann, luft og kjemikalier.

Vår standard CO/PES-vever er grunnimpregnert med en væskebase som er Oeko-Tex-sertifisert. For en forbedret vannavvisning anbefaler vi at du benytter deg av vår voks, Garphyttan Original Wax.

Dette gjelder våre plagg av bomull/polyestervev.

Størrelser

På våre produktsider står det om produktene avviker fra normale størrelser. Et tips er å lese anmeldelsene, der kan man vanligvis finne noen med lignende kroppsbygning!

Øvrig

Send en mail til some[at]garphyttan.com

Om du har glemt passordet ditt, klikker du på "Glemt passord?" på innloggingssiden. Skulle du ha andre problemer med din kundekonto kan du kontakte vår kundeservice, så hjelper vi deg!

E-post: customerservice@garphyttan.com

Telefon: +46 10 551 79 09 (Man-Fre: 9.00-16.00)